Utgivna böcker

Karne – Skriet från häxberget av Kristina Suomela Björklund i samarbete med Whip Media.

Vad skulle du göra om du hamnade i tiden när jakten på häxor var som värst och du själv blev jagad både då och i nutid?

Märit och hennes kollegor på Ödets förlag får besök av en gammal kvinna som berättar en aldrig tidigare avslöjad historia om häxprocesserna i Ångermanland. Hon vill att de ska skriva den åt henne. Efter besöket börjar Märit drömma mardrömmar så verkliga att det känns som om hon upplever dem på riktigt. I drömmarna bor hon i en stuga i Torsåker och tiden är den när prästerna fick barn att peka ut kvinnor som tagit med dem till Blåkulla och besökt den Onde.

Läs en recension av Karne hos Svenska Böcker.
Recension av Karne hos Lästips som gav den betyg 5 / 5!
En fantastisk recension av DAST Magazine

 

Azoria – Rubinprinsessans återkomst av Kristina Suomela Björklund

Mira är en snart trettonårig tjej som älskar historier om alver, dvärgar och drakar. Det som hon tycker bäst om är att hitta på historier tillsammans med pappa. Men en dag är pappa försvunnen. Kvar lämnade han en porslinsälva åt Mira och ett brev, skrivet med konstiga tecken, till mamma. Sen börjar det hända mystiska saker. Någon hänger saker i hennes hunds halsband när de är i skogen och hon finner en lapp skriven på ett konstigt språk. Lappen leder Mira på hennes livs äventyr och hon är inte den hon trodde att hon var.

Mogården – En otäck julsaga

Flickorna vände sig om. Deras ansikten var förvridna. Munnarna var sneda, öppna i ett tyst skri, ögonen var svarta och hyn i ansiktet var kritvit. Dockorna de höll i händerna blödde, de pumpade ut blod som rann mellan deras fingrar och ned på golvet.

Klara hyr Mogården för att fira jul med familj och vänner. Men de är inte ensamma …

Röd jul, röd jul

Info.
Boken skrevs som en julkalender med ett nytt kapitel varje dag mellan 1:a och 24:e december. Uppbyggnaden av boken är därför lite annorlunda än i normala böcker då det skrevs ett kapitel varje kväll och av olika författare.