Inom Cirkeln av Kristina Suomela Björklund

För tusen år sedan lämnades ett barn ute i regn, kyla och mörker på en offersten.

Idag hittas en liten pojke i ett fallfärdigt, gammalt hus i de norrländska skogarna.

Något mörkt drar över Sverige. Något som får folk att
försöka fly för sina liv.

Moa som så länge har drömt om ett barn, hittar honom i ett fallfärdigt hus. Pojken är blek och kall, men nu ska han få känna sig trygg i deras hem. Dock upptäcker hon snart att det är något som inte stämmer med pojken. Han är vaken om nätterna och ritar underliga tecken på papper och senare i jorden runt huset.

Moas man Thomas är också orolig över pojken, men har tankarna på annat. Ett sår kliar och han känner något som vaknar inombords. En ilska som han har svårt att behärska och en brännande längtan efter något förbjudet.

En man rör sig genom skogen och ute på vägarna om nätterna. Letar. Ångrar djupt det han gjort, det han har släppt lös. Saknad och ånger ringer inom honom och han förbannar sig själv om och om igen.

Läs några sidor ur boken här.

Recension av bloggen Lagom lycklig.
”Kristina Suomela-Björklund har lyckats åstadkomma ännu en bladvändare! Huvudkaraktärerna känns trovärdiga och författaren har gestaltat deras känslor, både inför det som händer omkring dem, men även det som händer inom deras relationer på ett mycket livfullt sätt. En av de saker jag gillar bäst med Kristina Suomela-Björklunds böcker är att de inte slutar förutsägbart och ”puttenuttigt”. Och hon gör mig inte besviken denna gång heller …

Recension av bloggen Tusen Sidor.
”Suomela Björklund imponerar med sin unika berättartekniska förmåga, då de många berättarperspektiven aldrig skapar någon förvirring, utan enbart gör Inom cirkeln till en ännu bättre, ännu unikare och ännu mer spännande bok.”

Fin recension av Jennys bibliotek.
Inom cirkeln är en spännande och snabbläst dystopi och precis som en del annat som Kristina har skrivit så är det äckligt, mörkt och rått – men det är precis det som gör den så jäkla bra! 

Läs Rämmengårdes recension.

”Spännande, mörk och läskigt!” tycker Jennies Boklista.

Finns att köpa hos bl. a. Whip Media