Håkans hylla

Bloggar om böcker inom fantasy, skräck, sf och deckare/thriller.

Om Alvy – den förlorade skriver Håkan: Och att detta ät en bok att sluka det märker jag snabbt när jag läser den. Det är en påhittig och intressant historia som vi får serverat här, den suger tag i en med det samma och trollbinder en.

Om Inom cirkeln skriver Håkan: Det är just känslor som boken lägger en stor vikt på. Detta är inte en zombiebok med folk som hela tiden flyr från horder av varelser som vill äta upp dem. Så det finns en stor bit relationsdrama mitt i denna skräck och de samarbetar i en harmoni och utgör tillsammans en tänkvärd och småryslig berättelse. 

Om Bakom väggens dörrar skriver Håkan: Jag rekommenderar denna till alla som vill har lite skrämmande att läsa. Ser framemot och hoppas på att det kommer flera böcker i denna serie. Jag gillar att böckerna skiljer sig lite åt men ändå följer den röda tråden med övernaturligt, skall bli spännande att se vad för typ och stil vi möter i nästa bok.

Om Karne – Skriet från häxberget skriver Håkan: Rekommenderar den till alla som vill ha en rysare (som inte är allt för skrämmande men spännande) som är filmiskt berättad och har ett litet mera djup än vad man kanske först tror. Vem vet kanske detta är in inkörsport som kommer få dig att ta reda på mera om häxprocesser.