Bakom väggens dörrar av Kristina Suomela Björklund

Knackningar i väggarna, fotsteg och fnitter i barndomsrummet. Spår efter blöta barnfötter över golven i stugan och någon som verkar vilja se henne död.

Tindra återvänder till stugan hon tillbringat somrarna i som barn. I sjön utanför stugan drunknade hennes tvillingsyster när de var fyra år. Men vad var det egentligen som hände? Och vem eller vad är det som rör sig i väggarna?

I stugorna runt sjön Råtjärn, en sommaridyll ur en besökares ögon, har det skett saker som ingen vill tala om. Mörka hemligheter och mystiska dödsfall.

Bakom väggens dörrar är den fristående uppföljaren till Karne – Skriet från häxberget.

Författaren Kristina fick idén till boken från stugan hon bor i om somrarna uppe i Sollefteå. Den är byggd av gamla dörrar och hon började fundera på vad som kunde finnas bakom dörrarna, vad de har att berätta. Det blev en spökhistoria men hon törs fortfarande bo där på somrarna. Stugan på bokens framsida är faktiskt just den stugan.

Finns att köpa hos Fantastikbokklubben, Whip Media, Bokus

Läs den fina recensionen av bokbloggen Svenska Böcker.

Fantastisk recension av Vargnatts Bokhylla!

Härlig recension från Tusen sidor!

Betyg 4/5 från Jennies Boklista!

Håkans hylla har läst och gillade boken mycket!

6/7 ugglor av bokbloggen lagomlycklig.nu!

Betyg: 4,5/5 av Marias Bokhylla
Det är ett driv rakt igenom boken som får den att bli ännu mer spännande och gör den till en bladvändare på riktigt. Jag gillar också att allt inte är läskigt utan att det också finns relationer och kärlek som spirar mellan allt det hemska så att jag får lite andningspauser. 
Här möter dåtid och nutid varandra och knyts ihop snyggt på slutet. Är det trovärdigt? Njae, men det är oerhört snyggt skrivet och väldigt spännande.