Europa Refugium av Peter Westberg

Välkommen tillbaka till helvetet. 
Rinnande vatten och elektricitet tillhör de mest frekventa önskedrömmarna.

Ett samhälle i totalt kaos. Utan lagar och regler återstår endast överlevnad.

Ingen går säker. Faran lurar överallt och utgörs av såväl friska som smittade.

Vart tar du vägen när allt du tagit för givet gått förlorat? Vem kan du lita på?

Europa Refugium tar vid där den första boken, Europa Pandemus, slutade.
Vi får åter följa Georg i hans sökande, Inés kamp för att stävja smittans framfart och den godhjärtade Karis jakt på kannibaler.

Boken finns som ljudbok (Mertzy Förlag) och kommer som tryckt bok under 2021.

Trailer

Recensioner

#annas.lasdagbok: Betyg 5/5
Oavsett är boken engagerande med ett högt tempo. Jag fnissade varje gång Kaj Lorén kom på tal. Eller kanske stavas det Kylo Ren 🤔Jag väntade på boken så länge, och när den väl släpptes lyssnade jag klart den på bara en dag (för den är typ omöjlig att stänga av). Det kanske kan kännas snopet för författaren, men jag kan trösta med att den är fast förankrad i mitt huvud nu, så även om den är fysiskt slut kommer jag att fortsätta processa den i min hjärna för lång tid framöver!

#madeleine.knutsson: Betyg 4/4
den här boken får man följa i från flera perspektiv som sakta men säkert vävs ihop till en och samma, även fast de utspelar sig under olika tider. Karaktärerna man får följa känns verkliga så när det händer hemska saker för dom så känner man det rakt in i hjärtat.

#enkoppoenbok: Betyg: Full kanna 5/5
Oj oj oj!! Peter Westberg har gjort det igen!! Det här är så bra. Europa Refugium är en uppföljare som inte bara uppfyller mina högt ställda förväntningar utan den överstiger dem, och det rejält.

Boka den redan idag hos Fantastikbokklubben!