På torsdag är det dags! Då finns Karne – Skriet från häxberget att beställa.

Den 25:e maj är publiceringsdatumet för Karne – Skriet från häxberget. Redan nu finns en jättefin recension av boken hos bokbloggen Svenska Böcker där lektören Moni från Fjäderpennan  har gästbloggat.

Det här en är isande thriller med övernaturliga inslag som inte kommer att lämna någon varken besviken eller oberörd. Ty trots att det är en fiktiv berättelse så ligger det en hel del sanning i den, synsättet på kvinnor och hur lätt det var att bli utpekad som häxa är inte taget ur luften. Inte heller tillvägagångssätten eller straffen för de som blev dömda är tyvärr påhittat, utan taget ur en mycket mörk del av Sveriges historia.
Jag är en kräsen läsare som vet vad jag tycker om, och i och med att jag även är lektör så vågar jag påstå att jag är insatt i hur en riktigt vass roman ska vara uppbyggd.
Karne – Skriet från Häxberget lämnade mig inte besviken, varför jag starkt rekommenderar alla som vill ha en spännande, underhållande och riktigt isande thriller att läsa i sommar, att köpa boken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *