1:a maj är det release för David Renklints skräckkortroman ”Det går en liten ängel”!

Det går en liten ängel bredvid mig säger mor
Hon har så vita vingar och ögon blå jag tror
Hon håller mig i handen, då är jag inte rädd
Och sedan när jag somnar hon vakar vid min bädd

Vi träffas i en stödgrupp för folk som utsatts för övernaturliga attacker. Hon, som tappade tänderna när hon nästan blev dränkt i Alviken. Jag, som har Den bakom mig, Den som viskar jag älskar dig och som kvävde mina föräldrar när jag var liten.

I en stuga vid Alviken utanför Leksand ligger hennes pappa döende i cancer. Jag följer med henne dit, till viken som fortfarande dränker människor efter att de tappat tänderna och fått benen krossade.

Jag vill veta vad som finns i Alviken. Behöver veta.

Det går en liten ängel” är en skräckberättelse i dalamiljö, en bok om att försöka fly från sina spöken eller att komma hem till dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *