Första recensionen av Europa Refugium!

Bokbloggaren #enkoppoenbok har förreceneserat Europa Refugium och gett den högsta betyg!

Omdöme: Oj oj oj!! Peter Westberg har gjort det igen!! Det här är så bra. Europa Refugium är en uppföljare som inte bara uppfyller mina högt ställda förväntningar utan den överstiger dem, och det rejält. Att återse karaktärerna från förra boken är ett sant nöje, inte minst Kari och hans schäfrar ❤. Kari är en sann hjälte med hjärtat på rätta stället som bjuder på många skratt. Och det är just detta som gör Westbergs dystopier till något alldeles extra, den humor som löper som en röd tråd genom böckerna, utan att tappa den speciella tonen som kännetecknar genren. En väl avvägd balans mellan skratt och allvar, ljus och mörker, så snyggt jobbat. Förutom karaktärerna från förra boken så får vi dessutom stifta bekantskap med flera intressanta personer. Westberg är bra på att skapa karaktärer som sticker ut på olika sätt och som är lätta att ta till sig och även, oftast, känna engagemang för. Karaktärerna och storyn driver på läsningen och gör Europa Refugium till en ”bara-ett-kapitel-till-bok”. Såå grymt spännande, från början till slut. Och vilken plot twist boken bjuder!! Ja, hjälp ja, det var högst oväntat. Kände mig minst sagt omtumlad när jag avslutade läsningen. Lite i chock faktiskt. Europa Refugium får så klart full kanna, ☕☕☕☕☕. Läs den vetja, men inte utan att ha läst Europa Pandemus, då de gör sig bäst tillsammans.

Om du vill ha chansen att förboka ett exemplar backa Europa Refugium på Kickstarter som många andra. Där väntar fantastiska belöningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *