God fortsättning och gott slut!

Hos Miramir förlag har det varit fullt upp under 2021 med 3 novelltävlingar som resulterade i tre antologier: Traditioner, Musik och Bortom grinden (tillsammans med Whip Media).

Vi gav även ut feelgoodromanen Musikpensionatet av Kristina Suomela Björklund, andra delen från Peter Westbergs zombieromaner Europa Refugium, Daniel Anderssons debutroman, sci-fi, En natt i Logtown cit samt Isabelle Zachrissons debutroman, ett drama, Du var här förut.

Miramir har även fått många fina samarbetspartners som skräckpoddarna Skräckstunden och En okänd röst och ljudboksförlaget Mertzy förlag.

Skräckstunden kommer under 2022 att ha med noveller ur antologierna Sjön och Folktro samt kanske nya noveller.

Nytt är ett samarbete med en illustratör, Jonas Ziedlitz. Hans fantastiska bilder passar utmärkt som illustrationer för fantastikböcker.

Vad händer under 2022? Vi har lite saker på gång som jag inte kan avslöja ännu, men säkert är att antologin Minnenas musik kommer under våren och andra delen ur Kristina Suomela-Björklunds barn-/ungdomstriologi Azoria, Den stora striden, kommer under hösten/vintern 2022. På hennes hemsida hittar du mer om världen i Azoriatrilogin.

Med det önskar vi alla ett gott slut och en underbart gott nytt år 2022!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *