Fina recensioner av Elin – kärleken är ful och fylld av smärta!

En riktigt riktigt välskriven och spännande bok som satte spår i mig. Den här boken ville jag inte släppa men samtidigt inte heller läsa ut för då skulle det inte finnas något kvar. 

Rekommenderas verkligen!

5 stjärnor av 5 på Bokus

Jag är mållös. 
  Boken utspelar sig under ett års tid och gjorde djupt intryck på mig. Jag slukade den. Från första till sista sidan hade jag svårt att tänka på något annat än just det jag läste. Den är grym och satte fantasin i spinn. Den tänjer på gränserna, är helt genial och gav mig en helt ny läsupplevelse. Där min egen fantasi slutar tar Mikael Mansén den till en ny nivå och jag kommer att fortsätta läsa hans verk. Den här slutar tvärt och låter sig meddela att vill man läsa mer får man gå vidare med Ängeln och Arkitekten. Så gissa vad jag ska göra nu? Jag ska leta upp den så jag får fortsätta läsa! 

Jag undrar också hur många ”Elin” som finns i Sverige. Nu var bokens huvudperson i sig ganska extrem, men det finns säkert några mindre Elins här i världen. Människor som hålls, frivilligt eller inte, isolerade, på grund av deras utseendes skull. 

När jag började läsa hade jag helt andra tankar om innehållet och fick en smärre chock när jag började läsa. Men det är en snabb och otäck bok och fångade mig som läsare i ett ohyggligt grepp. Den lämnade mig inte en sekund förrän den var slut. Jag brukar vara en långsam läsare men den här klippte jag faktiskt på EN dag, vilket bara en bok lyckats med tidigare.

5 stjärnor av 5 på Bokus

Boken är mycket spännande. Intressanta karaktärer och situation som skapar drivet att fortsätta läsa. Jag blev besviken när den tog slut, inte för att slutet är en besvikelse i sig utan för att jag vill fortsätta följa karaktärerna och få svar på frågorna som väcks. Det luktar lite som en uppföljare? Jag hoppas på det.

5 stjärnor av 5 på Bokus

Läs den DU också! Finns hos Bokus, adlibris och Fantastikbokklubben

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *