Silversmycken och vårens releaser

Smyckesdesignern Jeanette Sundin hörde av sig till mig och ville beställa Karne – Skriet från häxberget. Hon tillverkar bl.a. ringar med årtalet 1675 och ordet systrar för att hedra de som brändes oskyldigt anklagade för häxeri på Bålberget i Ångermanland. Beställ dem i hennes butik D4Y.

I mars är det dags för release av Daniel Anderssons fartfyllda sci-fi En natt i Logtown city! 19/3 2021 kommer den. Superhjältar och skurkar i en dystopisk miljö.

Samtidigt som polisen gör sitt största gripande någonsin när de tar en ökänd försvarsadvokat, drar ett brutalt råskinn fram genom staden som en enmansarmé. Ingen vet vem han är eller vad han har för mål, bara att han måste stoppas innan han gör allt för stor skada.

En erfaren förhörsledare kallas in från sin semester för att bistå i båda utredningarna, samtidigt som en maskerad brottsbekämpare gräver i den undre världen i jakten på ledtrådar. Under en och samma natt korsas deras vägar i en värld där varulvar, superhjältar och korrumperade poliser samsas om utrymmet i Logtown City.

I mars 2021 kommer även uppföljaren till Europa Pandemus av Peter Westberg, Europa Refugium

Välkommen tillbaka till helvetet. 
Rinnande vatten och elektricitet tillhör de mest frekventa önskedrömmarna.

Ett samhälle i totalt kaos. Utan lagar och regler återstår endast överlevnad. Ingen går säker. Faran lurar överallt och utgörs av såväl friska som smittade.

Vart tar du vägen när allt du tagit för givet gått förlorat? Vem kan du lita på?

Europa Refugium tar vid där den första boken, Europa Pandemus, slutade.
Vi får åter följa Georg i hans sökande, Inés kamp för att stävja smittans framfart och den godhjärtade Karis jakt på kannibaler.

Exakt releasedatum kommer inom kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *