Bortom grinden

Stort tack för alla bidrag!

Under nästa vecka påbörjas arbetet med att välja ut de bidrag som ska bli publicerade i boken. Vi kommer att uppdatera er längre fram också men planen är att senast den 31 maj meddela samtliga huruvida era bidrag har kommit med eller inte.

Vi har fått in flera hundra bidrag så konkurrensen är ovanligt stor för denna bok, och vi hoppas därmed kunna vaska fram ett bra urval med bidrag som alla håller en hög nivå. Juryn kommer att betygsätta varje bidrag i tre olika kategorier. Det sammanslagna betyget ger därefter en placering som får avgöra huruvida bidraget får medverka i boken eller ej. Vår målsättning är att ge så många författare som möjligt chansen att medverka.

Vi vill påpeka att juryns arbete och omdömen inte kan överklagas. De bidrag som inte kommer med är fria att publiceras i andra sammanhang utan krav från vår sida. För de bidrag som väljs ut gäller villkoren i det avtalet som skickas ut i samband med att vi meddelar detta. Nu ser vi fram emot en massa trevlig läsning och beskådning och återkommer så snart vi kan med mer info.

Tack på förhand!
Anders Nyman Whip Media
Kristina Suomela Miramir Förlag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *