Förbeställ Ur sprucken jord av Gunvor Härenstam

Releasedatum är 22/9 2022 men redan nu kan du förbeställa boken via Whip Media!
Vi ser fram emot den här feel good boken.

Handling: Zara är en känslostyrd student med siktet inställt på att förutsäga jordbävningar. Området i Grekland där hon bor drabbas ofta av skalv och när grannstaden delvis läggs i grus, tar hon ett uppdrag för Röda Korset att röja och hitta överlevande i rasmassorna. Hon får syn på en liten flicka, Nadja, som släpar sig fram i betongdammet, helt ensam. Zaras hjärta förloras när hon ser barnets utsatthet och släpper omedelbart plikterna trots gruppens protester.  Zara vill ge Nadja trygghet men trots det tappar de kontakten.

Elva år senare har Zara sedan länge ett bra jobb som seismolog, men i övrigt har inte livet gett det hon hoppats. En dag ringer det på Zaras dörr och där står Nadja – sexton år och höggravid.

Vill du läsa om Gunvor kika gärna på hennes författarsida hos oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *